{ "data": [ { "event_name": "ViewContent", "event_time": 1622208152, "action_source": "email", "user_data": { "em": [ "7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068" ], "ph": [ null ] }, "custom_data": { "currency": "USD", "value": "142.52" } } ] }
 

TEMPLUL NOSTRU

Este templul frumoasei Afrodita, cunoscută în mitologia greacă sub numele de zeiţa frumuseţii, iubirii şi pasiunii. Considerată idealul frumuseții feminine aceasta îi făcea pe zei să suspine după dragostea și atenția ei. Afrodita era considerată foarte puternică chiar și în fața entităților divine, nimeni nu i se putea împotrivi întrucât principalele arme de seducție erau frumusețea și eleganța pe care le afișau natural. Bărbații erau învăluiți în mrejele sale așa încât până şi Zeus a căzut pradă iubirii de mai multe ori.
Afrodite este clinica unde frumusețea se întâlnește cu știința pentru un look de invidiat. Starea emoțională care se produce în momentul în care ne uităm în oglindă și ne place ceea ce vedem este practic motorul încrederii de sine și a reușitei în tot ceea ce facem.

 

Afrodite a fost concepută tocmai pentru a veni în ajutorul tău cu o gamă largă tratamente și proceduri estetice de înaltă calitate efectuate de cei mai buni medici specialiști.

Profesionalismul și devotamentul sunt cuvintele potrivite pentru a caracteriza activitatea medicilor noștri specialiști chirurgi, dermatologi și a asistentelor noastre în spiritul binelui pentru a crea cea mai placută versiune a ta din punct de vedere estetic.

 

Afrodite poate schimba vieți ....Cum? Simplu și sigur specialiștii noștri în medicină estetică și antiaging alături de consultanții noștri în estetică vă pot oferi cele mai bune soluții și tehnologii pentru menținerea stării de tinerețe și frumusețe la cele mai înalte standarde.

DOCTORII NOȘTRII

Dr. Simona Manea medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă. ,,Fascinația mea pentru medicină a început din copilărie. Aveam o colecție bogată de obiecte medicale care cuprindea seringile cu care mi se faceau injecții si sticluțele goale de medicamente ale bunicii. În vacanța de vară descoperisem niste cărți de prim ajutor, tot la bunici, care mă duceau cu gândul la oameni răniți pe care urma să-i ajut. Pasiunea pentru chirurgie a prins contur cu ocazia operației de apendicită suferită la vârsta de 17 ani. Astfel am început să mă pregătesc pentru Facultatea de Medicină.”

 

De la aspirație, la practică și excelență pentru a-și urma visul de a deveni chirurg plastician, dr. Simona Manea s-a înscris la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București, pe care a absolvit-o in anul 2005. A efectuat 3 ani de rezidențiat în chirurgie generală și ulterior, a început rezidențiatul în chirurgie plastică. S-a pregătit pentru specialitate la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni București, precum și la Spitalul de Chirurgie Plastică și Arsuri București, unde s-a confruntat cu numeroase urgențe și cazuri complexe, prin intermediul cărora a dobândit o experiență bogată în tratamentul traumatismelor, arsurilor și în chirugia formațiunilor tumorale. Pe lângă aceasta, dr. Simona Manea a participat la numeroase intervenții de chirurgie estetică a sânilor, feței și siluetei, alături de unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi esteticieni din București.

AFRODITE