{ "data": [ { "event_name": "ViewContent", "event_time": 1622208152, "action_source": "email", "user_data": { "em": [ "7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068" ], "ph": [ null ] }, "custom_data": { "currency": "USD", "value": "142.52" } } ] }
 

GALERIE

33.jpg

Pacienta și-a dorit o mărire a sânilor și asimetrizarea sânilor. Intervenția de lifting și mărirea volumului s-a realizat, în acest caz, printr-o incizie în șanțul inframamar ce este poziționat sub sân, așadar cicatricea temporală nu a fost vizibilă. 

AUGMENTARE

MAMARĂ

Untitled-1-02.jpg

Pacienta și-a dorit un contur mai precis al buzelor și mărirea celei superioare. Intervenția a fost una simplă, fără incidente și fără durere. După doar o sedință, de 30 de minute, pacienta a putut să își reia activitatea de zi cu zi.

AUGMENTARE

BUZE

Untitled-1-06.jpg
Untitled-1-05.jpg

Pacienta a venit pentru a rezolva problema asimetriei buzelor. După intervenția echipei medicale, tratamentul cu acid hialuronic i-a oferit un efect instantaneu și de lungă durată, Procedura s-a încheiat în aproximativ 30 de minute, iar injectarea a produs un disconfort redus. 

AUGMENTARE

BUZE

Untitled-1-04.jpg

Pacienta își dorea buze senzuale și voluminoase. Procedura a fost una normală cu o durată de 30 de minute, cu o durere redusă, fără umflături și efect imediat. 

AUGMENTARE

BUZE

Untitled-1-01.jpg

Pacienta își dorea buze mai pline, mai moi și mai hidratate. După ce ne-a prezentat câteva din fricile

pe care le avea privind mărimea rezultatului final,

ne-am concentrat asupra obținerii unui aspect cât mai natural. În doar 30 de minute procedura s-a încheiat cu succes.

AUGMENTARE

BUZE

Untitled-1-03.jpg

AUGMENTARE

BUZE

Pacienta a venit pentru eliminarea liniilor verticale ale buzelor și puțină volumizare. Echipa medicală nu a intervenit prea mult, procesul s-a încheiat în 30 de minute, iar pacienta s-a refăcut imediat dupa tratament.

TATE-12.jpg

Pacienta și-a dorit restaurarea sânilor după o scădere agresivă de greutate. Intervenția chirurgicală a constat în așezarea și poziționarea simetrică în spațiile special create pentru redimensionare. Rezultatul a condus la obținerea unor sâni fermi și voluptoși.

AUGMENTARE

MAMARĂ

TATE-13.jpg

Această pacientă își dorea ridicarea sânilor și în același timp redimensionarea lor. Intervenția de lifting și mărirea volumului s-a realizat, în acest caz, printr-o incizie în șanțul inframamar ce este poziționat sub sân, așadar cicatricea temporală nu a fost vizibilă.

AUGMENTARE

MAMARĂ

TATE-11.jpg

Pacienta și-a dorit o mărire a sânilor. Intervenția de lifting și mărirea volumului s-a realizat, în acest caz, printr-o incizie în șanțul inframamar ce este poziționat sub sân, așadar cicatricea temporală nu a fost vizibilă. 

AUGMENTARE

MAMARĂ

TATE-12.jpg

Pacienta și-a dorit o augumentare mamară, deoarece sânii acesteia aveau o formă nefirească. Intervenția chirurgicală s-a concentrat pe mărimea sânilor, după ce s-a stabilit tipul de proteză, dimensiunea și forma protezelor s-au început procedurile. Rezultatul obținut a fost unul armonios, în conformitate cu dimensiunile corpului.  

AUGMENTARE

MAMARĂ

blefaroplastie-18.jpg

Pacienta a luat foarte greu o hotărâre în ceea ce privește procedura. Însă doctorul a încurajat-o și operația s-a dovedit a fiind un succes. Pacienta se simte tânără și eliberată de complexe.

BLEFAROPLASTIE

blefaroplastie 2-19.jpg

Pacienta își dorea o rejuvenare a privirii, aceasta considera că genetica nu o putea îmbunătații, doctorul a sfâtuit-o sa urmeze aceasta procedură și în doua zile a urmat operația, aceasta concretizând în succes, pacienta a fost foarte mulțumită.

BLEFAROPLASTIE

blefaroplastie 2-20.jpg

Pacientul își dorea o schimbare, urmat de o consultație, doctorul i-a optat acest tip de intervenție, pentru rezultate eficiente și rapide.

BLEFAROPLASTIE

blefaroplastie 2-17.jpg

Pacienta își dorea tinerețea în privire, însă frica ei era  reacția celor care o înconjoară, doctorul i-a promis un aspect natural.

BLEFAROPLASTIE

Informează-te
arrow&v