{ "data": [ { "event_name": "ViewContent", "event_time": 1622208152, "action_source": "email", "user_data": { "em": [ "7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068" ], "ph": [ null ] }, "custom_data": { "currency": "USD", "value": "142.52" } } ] }
 

LIPOASPIRAȚIE

Liposuctia este procedura prin care se indeparteaza grasimea aflata in exces intr-o anumita portiune a corpului si care nu poate fi indepartata prin dieta si sau activitati fizice. 

Se infiltreaza la nivelul zonei dorite un coktail de substante ce au ca efect facilitarea lipoaspiratiei si limitarea sangerarii. Printr-o incizie de 1 mm se introduce canula de lipoaspiratie si prin miscari de dute vino se obtine efectul dorit. Grasimea este extrasa cu ajutorul unor canule de diferite diametre si lungimi. Anestezia folosita este generala sau locala in cazul steatoamelor.

 

Cat dureaza interventia?

In functie de zonele tratate interventia poate varia.

 

Ce trebuie sa respectam postoperator?

Postoperator veti purta un pansament compresiv pentru a reduce edemul postoperator. edemul si echimozele se vor remite la aproximativ o saptamana. Durerea este un simtom normal. 

 

Celulita si liposuctia

Liposuctia nu amelioreaza aspectul celulitic si nici vergeturile aceasta putand in anumite cazuri chiar sa se accentueze . Va recomandam sa consultati medicul pentru mai multe informatii.  

 

Liposuctie versus abdominoplastie 

Daca aveti o piele elastica cu un tonus bun si lipsita de vergeturi sunteti un bun candidat pentru liposuctie, daca aveti exces tegumentar, elasticitate redusa a pielii aparuta mai ales dupa sarcina trebuie sa luati in considerare o abdominoplastie.